DESPRE NOI  SERVICII CERERE DE OFERTA PORTOFOLIU CONTACT
 
  Accesorii si elemente de tinichigerie
   Cu ajutorul elementelor de tinichigerie acoperişul casei dumneavoastră este protejat de infiltraţii şi devine mai sigur.

  Folie anticondens - folie armata in 3 straturi cu proprietati superioare de hidroizolare, anticondens - avand rezistenta mecanica sporita.

  Bride fixe si mobile - cu ajutorul lor se prinde panoul de tabla de astereala.

  Semicoama trapezoidala sau rotunda - pentru acoperisuri intr-o singura apa.

  Coama trapezoidala sau rotunda - este un accesoriu care se foloseste pe partea din vârf a acoperisului pentru a închide etans cele doua ape (parti).

  Profil Z - cu ajutorul lui se prindere coama. Se utilizeaza la sistemul dublu falt

  Sort streasina - element legatura intre jgheab si panoul de tabla

  Sort perete - se foloseste atunci când apa unui acoperis porneste dintr-un zid. Se monteaza cu o parte pe zid, iar cealalta parte va ramane deasupra panoului de tabla

  Bordura fronton pentru panou cu falt 25mm sau 38mm - se monteaza pe lemn în partea laterala a acoperisului, are rolul de a proteja structura de lemn a acoperisului de vânt si ploaie

  Bordura fronton - se monteaza pe lemn în partea laterala a acoperisului, are rolul de a proteja structurade lemn a coperisului de vânt si ploaie

  Dolie - Se foloseste atunci cand se intersecteaza doua ape ale unui acoperis într-un unghi deschis. Are rolul de a prelua cantitatea mare de apa si de a o directiona spre jgheab.

  Opritori zapada - se monteaza paralel cu streasina pentru a împiedica caderea brusca de zapada si gheata de pe acoperis.

  Glaf tabla - protejeaza zidul si da un aspect placut ferestrei lungime maxima 6ml

  Spray retus - sunt produse speciale de retusat folosite in zona in care tabla a fost zgariata.

  Holt surub cu garnitura EPDM - sunt folosite pentru prinderea tiglei metalice

  Tabla plana 2000 * 1250

Acestea se produc in format standard, dar se pot executa si la dimensiunile cerute de beneficiar !!! La solicitarea dumneavoastră putem realiza elemente de tinichigerie în orice forma dorita cu lungimea de 2 ml.

 
  TAMPLARIE
  Tamplarie aluminiu
Plase insecte
Rulouri exterioare
  SISTEME DE ACOPERIS
  Acoperis tabla plana
  Sistem pluvial
  Accesorii si elemente de tinichigerie
  Dotari atelier tinichigerie
  SISTEME PLACARI EXTERIOARE
Panouri din metal
Casete din placi compozite
Pereti cortina
  SISTEME DE VENTILATIE
  PROFILE GIPS - CARTON
 
Despre noi  |  Servicii  |  Cerere de oferta  |  Portofoliu  |  Contact
TopBIZ.ro - afaceri de top! CasaGradina.RO - Portal firme amenajari interioare, amenajari gradini, decoratiuni interioare, mobila, constructori case, vile, electronice, electrocasnice, piscine, saune, scule gradinarit, scule constructii!
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2009 FERTAB. Toate drepturile rezervate.
Ghid CONSTRUCTORI.ro- firme constructii, materiale de constructii, constructie case, firme proiectare, constructori case, preturi constructii, oportunitati, cereri de oferta, poze produse! Membru BIZtoBIZ .ro - Portal business to business, promovare afaceri