DESPRE NOI  SERVICII CERERE DE OFERTA PORTOFOLIU CONTACT
 
  Casete din placi compozite
     
  Placari ornamentale

  Sistemul de placari ornamentale este destinat realizarii peretilor interiori de compartimentare placarii ornamentale de interior sau exterior , realizarea traverselor de fatada , placarea coloanelor etc.

  FERTAB utilizeaza sistemul de placari de tip ETALBOND. Placa tip ETALBOND este un material compozit cu miez din polietilena cu grosimea de 2-3 mm fixat solid intre doua foi de aluminiu de 0.5mm grosime.

  Foaia exterioara este acoperita cu un strat rezistent de vopsea si este protejata cu o folie pe durata fabricarii, transportului si montarii.
 
  TAMPLARIE
  Tamplarie aluminiu
Plase insecte
Rulouri exterioare
  SISTEME DE ACOPERIS
  Acoperis tabla plana
  Sistem pluvial
  Accesorii si elemente de tinichigerie
  Dotari atelier tinichigerie
  SISTEME PLACARI EXTERIOARE
Panouri din metal
Casete din placi compozite
Pereti cortina
  SISTEME DE VENTILATIE
  PROFILE GIPS - CARTON
 
Despre noi  |  Servicii  |  Cerere de oferta  |  Portofoliu  |  Contact
TopBIZ.ro - afaceri de top! CasaGradina.RO - Portal firme amenajari interioare, amenajari gradini, decoratiuni interioare, mobila, constructori case, vile, electronice, electrocasnice, piscine, saune, scule gradinarit, scule constructii!
Alege NET Rom Business pentru succesul afacerii tale!
Copyright © 2009 FERTAB. Toate drepturile rezervate.
Ghid CONSTRUCTORI.ro- firme constructii, materiale de constructii, constructie case, firme proiectare, constructori case, preturi constructii, oportunitati, cereri de oferta, poze produse! Membru BIZtoBIZ .ro - Portal business to business, promovare afaceri